Home / За нас

За нас

*„Джъст фор денс” ЕООД бе основана през пролетта на 2015 година от Владислав и Боряна Тоневи.

* Управителят Боряна Тонева е завършила СУ „Св. Климент Охридски” и НСА „Васил Левски” . Тя е първият дипломиран специалист завършил магистърската програма „Създаване и реализация на спортни шоу програми” в НСА.

* Младият екип на „Джъст фор денс студио” работи усилено за развитието и разпространението на танцовите изкуства сред всички възрастови групи. Успешно развива танцова дейност в редица софийски училища, като всяка година броят им нараства. При нас добре дошли са всички танцови стилове.

* В свободните часове в залата се организират детски празаненства. Залата разполага с дискотечно осветление и озвучаване, хладилна витрина, ледогенератор и страхотна панорамна гледка, удобна е за клиентски кетъринг и весело преживяване.

* Тъй като знаем, че танцовите облекла, обувки и аксесоари се сменят често от танцьорите, в раздела ни „Магазин” предлагаме своеобразна борса за употребявани такива на изгодни цени, улесняваща търсенето и предлагането. Тук всеки може да предложи своите употребявани танцови стоки. Ние ще ги заснемем качествено, опишем и качим в раздела за продажби срещу скромна комисионна. На място в залата, ще може да се пробват и преценяват, а при необходимост от корекция, предлагаме услугите на компетентен шивач.

* Съвместно с лицензиран център за професионално обучение, в залата на Just 4 dance studio, предлага курсове за:
– Инструктор по танци

Издаваме диплома призната в ЕС. Обучаваме в свободна форма или по европейски програми с ваучери
Една добра възможност да:
Смените професията си;
Намерите работа;
Повишите квалификацията си;
Валидизираме знания;
Издаваме международно призната диплома;
Предлагаме стажуване и работно място.